Odpiralni čas galerije: TOR - PET: 8.00 - 17.00 | PON, SOB: 9.00 - 12.00 | 02 522 38 34

Novice


5. marca, 2024
Nikolaj Beer

9.3.2024, Srečanje z umetnikom: NIKOLAJ BEER

Vabljeni na odprtje dveh novih razstav: ŠTEFAN GALIČ in BAKOS TAMÁS Spoštovani obiskovalci, vljudno vabljeni na odprtje razstav ŠTEFAN GALIČ. Lesorezi iz stalnih zbirk Galerije – […]
6. januarja, 2024
ŠTEFAN GALIČ / BAKOS TAMÁS

Zadnji brezplačni javni vodstvi po razstavah Štefana Galiča in Bakosa Tamása

Obarvajte si začetek leta 2024 z likovno umetnostjo! Izkoristite zadnje dni razstav Štefana Galiča in Bakosa Tamása ter obiščite brezplačni javni vodstvi, ki bosta v torek, 9. januarja 2024, ob 10. in 17. uri. Dopoldan vas bo med umetniškimi deli popeljala galerijska kustodinja Irma Brodnjak Firbas, popoldan pa galerijska vodnica Jelka Geder-Kosi. Obe razstavi bosta na ogled le še do srede, 10. januarja 2024. Vabljeni!
12. decembra, 2023
javno vodstvo

Dogodki v decembru

Razstavi Štefana Galiča in Bakosa Tamása bosta v Galeriji Murska Sobota na ogled do 10. januarja 2024, v okviru razstave pa za vas pripravljamo bogat spremljevalni program.

Prijava na e-novice

* indicates required

Vabila na izbrane dogodke vam bomo pošiljali na zgoraj navedeni elektronski naslov. Galerija Murska Sobota bo vaše osebne podatke uporabljala le za obveščanje o dogajanju v Galeriji Murska Sobota. Prosimo vas, da s klikom označite, o katerih dogodkih želite biti obveščeni. Prijavljam se na prejemanje elektronskih vabil na:

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite, in sicer s klikom na povezavo na dnu vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pišite na info.galerijams@siol.net. S klikom na spodnji gumb dovoljujete Galeriji Murska Sobota, da vaše podatke obdeluje v skladu z veljavnimi predpisi.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Intuit Mailchimp